Actividades comerciales

FIRA MODERNISTA 2018

08-06-2018 al 10-06-2018

Fira Modernista

#fira  #modernista  #carcaixent  #2018 

Más información

HOSCAR WEEK

23-04-2018 al 29-04-2018

Generar una oferta d'oci diferent en l'hostaleria local

#oci  #hostaleria  #carcaixent 

Más información

JORNADES DE TREBALL I CREATIVITAT V3

22-01-2018 al 26-01-2018

Conscients que es important la capacitació al teixit empresarial, donant eines i actuacions pràctiques per als negocis de Carcaixent.del 23 al 26 de gener s'ha organitzat un complet calendari d?activitats i jornades de treball, amb tallers pràctis per als eixos comercials, empreses de Carcaixent i Associacions Empresarials.

#jornades  #treball  #empreses  #carcaixent  #eixos comercials  #foment associasionisme  #comerç  #formació  #mercat 

Más información

RESERVA AULES DE FORMACIÓ AFIC 2018

01-01-2018 al 30-12-2018

La Agencia AFIC de Carcaixent, facilita a las empresas locales , sus instalaciones para reuniones , así como actos que necesiten los ejes comerciales.

#reserva  #aulas  #formación  #afic  #carcaixent  #gratis  #comercio 

Más información

II Setmana de Creixement Empresarial 27 de febrer al 3 de març

27-02-2017 al 03-03-2017

Del 27 de febrer al 3 de març hem organitzat un complet calendari d’activitats per facilitar al teixit empresarial, eines i actuacions pràctiques amb la finalitat de poder aplicar-les en un petit negoci i tenir resultats. T'esperem

#Setmana  #empresarial  #carcaixent  #formación  #talleres  #mesas de trabajo  #crecimiento 

Más información

TALLER DE EMPAQUETADO

10-11-2016 al 10-11-2016

TALLER DE EMPAQUETADO

Entender la importancia del empaquetado como reflejo de la imagen del comercio actual y un vehículo de comunicación con el cliente.

Conocer las distintas formas de envolver los paquetes teniendo en cuenta las características del producto, el estilo, a quien va dirigido, la psicología del color y saber transmitir la filosofía de la empresa de una forma creativa, práctica y ecológica, como requiere el comercio.

#taller  #empaquetado  #carcaixent 

Más información

NIT I TAPES AL MERCAT

21-10-2016 al 21-10-2016

Noche en el mercado: Velas, Tapas y Música en Directo

#mercat. carcaixent  #tapes 

Más información

FIRA MODERNISTA 2016

10-06-2016 al 12-06-2016

La Fira Modernista que organitza l’Ajuntament de Carcaixent, i que tindrà lloc el cap de setmana del 10 al 12 de juny, ja té cartell anunciador. La Fira, amb vocació de continuïtat, forma part de la programació per a commemorar els 100 anys del nomenament de Carcaixent com a ciutat i pretén recrear l’ambient al voltant de l’any 1916.

La idea és commemorar esta efemèride i donar a conéixer a veïns i visitants el ric patrimoni local que es va consolidar amb l’esplendor del conreu taronger, durant el primer terç del segle XX. Així, a la Fira trobarem artesans,comerç, mostres gastronòmiques, visites a edificis patrimonials, rutes pels horts monumentals, recreacions històriques, concursos, concerts i altres activitats que posaran en valor tots els elements modernistes que té Carcaixent.


#feria  #fira  #modernista  #carcaixent  #turisme  #turismo  #gastronomia  # 

Más información

PLA EMPRENDE

01-03-2016 al 27-05-2016

(22-03-2016) La iniciativa premiarà la innovació i l’emprenedoria a través de dos categories de premis, entre els quals s’inclou la cessió d’un espai al Centre Comercial
22/03/2016
L'alcalde de Carcaixent, Francesc Salom, ha presentat este matí junt amb la responsable de màrqueting del Centre Comercial Ribera del Xúquer, Laura Ciccia, la posada en marxa a la localitat del Pla “Emprende Valencia”. La iniciativa té com a finalitat la creació d'ocupació i el desenvolupament d’empreses innovadores, fomentant l'esperit emprenedor entre aquelles persones que tinguen una visió de futur encaminada a llançar el seu propi negoci.


L'impulsor d’esta iniciativa per a la Comunitat Valenciana és el Centre Comercial Ribera del Xúquer, que col·labora amb l'Ajuntament i altres entitats i institucions locals per a l'ajuda i foment a l’emprenedoria en la ciutat.

Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha recordat que un dels principals objectius de l’actual Equip de Govern és el foment de l’activitat econòmica i la creació d’ocupació, objectius que comparteix amb la iniciativa “Emprende Valencia”. També ha mostrat la seua satisfacció per haver sigut Carcaixent la localitat escollida per a dur-la a terme, “tot suma, i qualsevol iniciativa que ens porte a crear llocs de feina és molt ben rebuda”, ha explicat. A més, ha animat tots els emprenedors a presentar les seues propostes i aprofitar les oportunitats que els ofereix el concurs.

La iniciativa consisteix a premiar la innovació i l'emprenedoria a través de dues categories de premis. D'una banda, "Categoria Emprenedoria" en què es premiarà els projectes de negoci més innovadors de cada regió o empreses de recent creació. I, en segon lloc, la "Categoria Local Comercial" per als negocis locals, empreses de retail, franquícies i qualsevol comerç o servei susceptible d'instal·lar-se en centres comercials. Els guanyadors aconseguiran un conjunt de premis orientats a ajudar-los a posar en marxa la seua idea o empresa.

El concurs "Emprende Valencia" és una iniciativa de responsabilitat social corporativa de CBRE Global Investors, gestora d'actius immobiliaris d'àmbit internacional, que també es desenvoluparà simultàniament a les ciutats de Logronyo, Salamanca, Vitòria i Tarragona. CBRE Global Investors oferirà als premiats en la segona categoria la possibilitat d'instal·lar el seu negoci a Ribera del Xúquer i a la resta dels centres comercials que participen en esta edició.

Els emprenedors podran participar en el concurs presentant els seus projectes de negoci o empreses, fins al proper 17 de maig, a través del portal:

http://www.concursoemprende.es/ribera-del-xuquer-valencia

#  #  # 

Más información

SETMANA EMPRESARIAL CARCAIXENT 2016

22-02-2016 al 26-02-2016

Semana dedicada al tejido empresarial de Carcaixent, con oferta de actividades de carácter práctico :
* Herramientas de mejora de gestión empresarial de la Agencia AFIC, como la galería comercial, viabilidad y tienda online
* Talleres de formación
* Mesas de trabajo con el Mercado de CArcaixent

#empreses  #carcaixent  #afic  #taller viabilitat  #taller tenda online  #taller coktelería  #cata de vi empresarial  #taller de posicionament 

Más información

© 2021 - Ajuntament de Carcaixent - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo