Actuaciones AFIC

Estimat client:

Tu ere el nostre client VIP. Perquè eres fidel a la proximitat, al barri, al poble. Perquè aquest any ens has fet sentir que som part d'un cor comercial. Per aiò i molt és, elt convidem per a que pugues gaudir de tot allò que t'hem preparar en aquestes festes de Nadal : 9 festes de Nadal, en diferents barris de Carcaixent. Demana la teua polsera VIP en els comerços participants

PROGRAMACIÓ

EMPRESES PARTICIPANTS

 

En curso

Fira Modernista

 

 

El 8, 9 i 10 de juny se celebra a Carcaixent la tercera edició de la Fira Modernista. Un esdeveniment únic que et permetrà viatjar al 1900 en un cap de setmana ple d'interessants propostes per a tornar a viure l'esplendor modernista de finals del s.XIX i principis del s.XX.

 

L'ambientació, les degustacions gastronòmiques, les visites als edificis i als horts monumentals, les recreacions històriques, els concursos i el complet programa d'activitats, ens transportaran a aquell període històric en què Carcaixent va viure una etapa especialment pròspera amb el cultiu de la taronja com a gran motor econòmic i amb el modernisme com a moviment d'avantguarda.

 

 

El 8, 9 i 10 de juny tens una oportunitat única per a viatjar en el temps i descobrir el potencial modernista que té Carcaixent.

 

No t'ho pots perdre!

 

T'esperem!

En curso

 La iniciativa consisteix a premiar la innovació i l'emprenedoria a través de dues categories de premis. D'una banda, "Categoria Emprenedoria" en què es premiarà els projectes de negoci més innovadors de cada regió o empreses de recent creació. I, en segon lloc, la "Categoria Local Comercial" per als negocis locals, empreses de retail, franquícies i qualsevol comerç o servei susceptible d'instal·lar-se en centres comercials. Els guanyadors aconseguiran un conjunt de premis orientats a ajudar-los a posar en marxa la seua idea o empresa.

 Els emprenedors podran participar en el concurs presentant els seus projectes de negoci o empreses, fins al proper 17 de maig, a través del portal:

http://www.concursoemprende.es/ribera-del-xuquer-valencia

En curso

En curso

En curso

En curso

ACTUALITZACIÓ DE LA BASE DE DADES D'EMPRESES DE CARCAIXENT

Com tots els anys, durant el mes de juliol es procedirà a l'actualització de la base de dades empresarial de Carcaixent i de la web del seu negoci.

Aquesta web, és un servei gratuït de l'Ajuntament de Carcaixent, que ha permés donar visibilitat a internet a tots els negocis de la localitat.

Si vol comprovar personalment quines dades hi ha a l'actualitat del seu negoci a la galeria comercial, i com l’estan veient els seus clients, li deixem el següent enllaç.

http://carcaixent.comercioscomunitatvalenciana.com/es

 

En curso

En curso

Finalizada

Del 27 de febrer al 3 de març hem organitzat un complet calendari d’activitats per facilitar al teixit empresarial, eines i actuacions pràctiques amb la finalitat de poder aplicar-les en un petit negoci i tenir resultats. T'esperem

Finalizada

© 2021 - Ajuntament de Carcaixent - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo