Actuaciones AFIC

AQUEST NADAL, FESTES VIP. COMERÇ LOCAL DE CARAIXENT

En curso

Estimat client:

Tu ere el nostre client VIP. Perquè eres fidel a la proximitat, al barri, al poble. Perquè aquest any ens has fet sentir que som part d'un cor comercial. Per aiò i molt és, elt convidem per a que pugues gaudir de tot allò que t'hem preparar en aquestes festes de Nadal : 9 festes de Nadal, en diferents barris de Carcaixent. Demana la teua polsera VIP en els comerços participants

PROGRAMACIÓ

EMPRESES PARTICIPANTS

 

Más información

FIRA MODERNISTA 2018

En curso

Fira Modernista

 

 

El 8, 9 i 10 de juny se celebra a Carcaixent la tercera edició de la Fira Modernista. Un esdeveniment únic que et permetrà viatjar al 1900 en un cap de setmana ple d'interessants propostes per a tornar a viure l'esplendor modernista de finals del s.XIX i principis del s.XX.

 

L'ambientació, les degustacions gastronòmiques, les visites als edificis i als horts monumentals, les recreacions històriques, els concursos i el complet programa d'activitats, ens transportaran a aquell període històric en què Carcaixent va viure una etapa especialment pròspera amb el cultiu de la taronja com a gran motor econòmic i amb el modernisme com a moviment d'avantguarda.

 

 

El 8, 9 i 10 de juny tens una oportunitat única per a viatjar en el temps i descobrir el potencial modernista que té Carcaixent.

 

No t'ho pots perdre!

 

T'esperem!

Más información

“Pla Emprende”

En curso

 La iniciativa consisteix a premiar la innovació i l'emprenedoria a través de dues categories de premis. D'una banda, "Categoria Emprenedoria" en què es premiarà els projectes de negoci més innovadors de cada regió o empreses de recent creació. I, en segon lloc, la "Categoria Local Comercial" per als negocis locals, empreses de retail, franquícies i qualsevol comerç o servei susceptible d'instal·lar-se en centres comercials. Els guanyadors aconseguiran un conjunt de premis orientats a ajudar-los a posar en marxa la seua idea o empresa.

 Els emprenedors podran participar en el concurs presentant els seus projectes de negoci o empreses, fins al proper 17 de maig, a través del portal:

http://www.concursoemprende.es/ribera-del-xuquer-valencia

Más información

ACTUALIZACIÓN GALERÍA COMERCIAL
En curso

ACTUALITZACIÓ DE LA BASE DE DADES D'EMPRESES DE CARCAIXENT

Com tots els anys, durant el mes de juliol es procedirà a l'actualització de la base de dades empresarial de Carcaixent i de la web del seu negoci.

Aquesta web, és un servei gratuït de l'Ajuntament de Carcaixent, que ha permés donar visibilitat a internet a tots els negocis de la localitat.

Si vol comprovar personalment quines dades hi ha a l'actualitat del seu negoci a la galeria comercial, i com l’estan veient els seus clients, li deixem el següent enllaç.

http://carcaixent.comercioscomunitatvalenciana.com/es

 

Más información

II Setmana de Creixement Empresarial 27 de febrer al 3 de març

Finalizada

Del 27 de febrer al 3 de març hem organitzat un complet calendari d’activitats per facilitar al teixit empresarial, eines i actuacions pràctiques amb la finalitat de poder aplicar-les en un petit negoci i tenir resultats. T'esperem

Más información

© 2015 - Ajuntament de Carcaixent - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo