Actualidad Noticias

“Pla Emprende”

La iniciativa consisteix a premiar la innovació i l'emprenedoria a través de dues categories de premis. D'una banda, "Categoria Emprenedoria" en què es premiarà els projectes de negoci més innovadors de cada regió o empreses de recent creació. I, en segon lloc, la "Categoria Local Comercial" per als negocis locals, empreses de retail, franquícies i qualsevol comerç o servei susceptible d'instal·lar-se en centres comercials. Els guanyadors aconseguiran un conjunt de premis orientats a ajudar-los a posar en marxa la seua idea o empresa. Els emprenedors podran participar en el concurs presentant els seus projectes de negoci o empreses, fins al proper 17 de maig, a través del portal: http://www.concursoemprende.es/ribera-del-xuquer-valencia
“Pla Emprende”

L’Ajuntament de Carcaixent i el C. Comercial Ribera del Xúquer posen en marxa el “Pla Emprende”
 
(22-03-2016) La iniciativa premiarà la innovació i l’emprenedoria a través de dos categories de premis, entre els quals s’inclou la cessió d’un espai al Centre Comercial
22/03/2016

L'alcalde de Carcaixent, Francesc Salom, ha presentat este matí junt amb la responsable de màrqueting del Centre Comercial Ribera del Xúquer, Laura Ciccia, la posada en marxa a la localitat del Pla “Emprende Valencia”. La iniciativa té com a finalitat la creació d'ocupació i el desenvolupament d’empreses innovadores, fomentant l'esperit emprenedor entre aquelles persones que tinguen una visió de futur encaminada a llançar el seu propi negoci.

 

   L'impulsor d’esta iniciativa per a la Comunitat Valenciana és el Centre Comercial Ribera del Xúquer, que col·labora amb l'Ajuntament i altres entitats i institucions locals per a l'ajuda i foment a l’emprenedoria en la ciutat.  

 

   Paco Salom, alcalde de Carcaixent, ha recordat que un dels principals objectius de l’actual Equip de Govern és el foment de l’activitat econòmica i la creació d’ocupació, objectius que comparteix amb la iniciativa “Emprende Valencia”. També ha mostrat la seua satisfacció per haver sigut Carcaixent la localitat escollida per a dur-la a terme, “tot suma, i qualsevol iniciativa que ens porte a crear llocs de feina és molt ben rebuda”, ha explicat. A més, ha animat tots els emprenedors a presentar les seues propostes i aprofitar les oportunitats que els ofereix el concurs.

 

   La iniciativa consisteix a premiar la innovació i l'emprenedoria a través de dues categories de premis. D'una banda, "Categoria Emprenedoria" en què es premiarà els projectes de negoci més innovadors de cada regió o empreses de recent creació. I, en segon lloc, la "Categoria Local Comercial" per als negocis locals, empreses de retail, franquícies i qualsevol comerç o servei susceptible d'instal·lar-se en centres comercials. Els guanyadors aconseguiran un conjunt de premis orientats a ajudar-los a posar en marxa la seua idea o empresa.

 

   El concurs "Emprende Valencia" és una iniciativa de responsabilitat social corporativa de CBRE Global Investors, gestora d'actius immobiliaris d'àmbit internacional, que també es desenvoluparà simultàniament a les ciutats de Logronyo, Salamanca, Vitòria i Tarragona. CBRE Global Investors oferirà als premiats en la segona categoria la possibilitat d'instal·lar el seu negoci a Ribera del Xúquer i a la resta dels centres comercials que participen en esta edició.

 

   Els emprenedors podran participar en el concurs presentant els seus projectes de negoci o empreses, fins al proper 17 de maig, a través del portal:

 

http://www.concursoemprende.es/ribera-del-xuquer-valencia

© 2015 - Ajuntament de Carcaixent Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo