Actualidad Noticias

ACTUALIZACIÓN GALERÍA COMERCIAL

"
ACTUALIZACIÓN GALERÍA COMERCIAL

ACTUALITZACIÓ DE LA BASE DE DADES D'EMPRESES DE CARCAIXENT

Com tots els anys, durant el mes de juliol es procedirà a l'actualització de la base de dades empresarial de Carcaixent i de la web del seu negoci.

Aquesta web, és un servei gratuït de l'Ajuntament de Carcaixent, que ha permés donar visibilitat a internet a tots els negocis de la localitat.

Si vol comprovar personalment quines dades hi ha a l'actualitat del seu negoci a la galeria comercial, i com l’estan veient els seus clients, li deixem el següent enllaç.

http://carcaixent.comercioscomunitatvalenciana.com/es

Si vol modificar vosté personalment qualsevol dada de la seua web, sap que té un nom d'usuari i codi que es va lliurar al seu dia. En el cas de pèrdua d'aquests codis, o dubte respecte a com actualitzar la seua web, pot tornar a demanar aquestes dades a través de l'email adlaytocarcaixent@gmail.com, o bé cridant al 962.457.627.

Per facilitar la feina, rebrà la cridada a partir del dia 6 de juliol i fins al 31 d agost, de becaris que l'ajudaran en tot el que necessite, i podrà sol·licitar que es faça la visita directa al seu negoci en el cas que ho preferisca així.

© 2015 - Ajuntament de Carcaixent Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo