Actuaciones AFIC

II Setmana de Creixement Empresarial 27 de febrer al 3 de març

En curso

Del 27 de febrer al 3 de març hem organitzat un complet calendari d’activitats per facilitar al teixit empresarial, eines i actuacions pràctiques amb la finalitat de poder aplicar-les en un petit negoci i tenir resultats. T'esperem

Más información

“Pla Emprende”

En curso

 La iniciativa consisteix a premiar la innovació i l'emprenedoria a través de dues categories de premis. D'una banda, "Categoria Emprenedoria" en què es premiarà els projectes de negoci més innovadors de cada regió o empreses de recent creació. I, en segon lloc, la "Categoria Local Comercial" per als negocis locals, empreses de retail, franquícies i qualsevol comerç o servei susceptible d'instal·lar-se en centres comercials. Els guanyadors aconseguiran un conjunt de premis orientats a ajudar-los a posar en marxa la seua idea o empresa.

 Els emprenedors podran participar en el concurs presentant els seus projectes de negoci o empreses, fins al proper 17 de maig, a través del portal:

http://www.concursoemprende.es/ribera-del-xuquer-valencia

Más información

ACTUALIZACIÓN GALERÍA COMERCIAL
En curso

ACTUALITZACIÓ DE LA BASE DE DADES D'EMPRESES DE CARCAIXENT

Com tots els anys, durant el mes de juliol es procedirà a l'actualització de la base de dades empresarial de Carcaixent i de la web del seu negoci.

Aquesta web, és un servei gratuït de l'Ajuntament de Carcaixent, que ha permés donar visibilitat a internet a tots els negocis de la localitat.

Si vol comprovar personalment quines dades hi ha a l'actualitat del seu negoci a la galeria comercial, i com l’estan veient els seus clients, li deixem el següent enllaç.

http://carcaixent.comercioscomunitatvalenciana.com/es

 

Más información

NUEVA TARJETA DE LA ORA PARA EL COMERCIANTE

Finalizada

Ahora, por ser empresario de Carcaixent, y si te ves afectado por la ORA en la calle donde tienes ubicado tu negocio, puedes sacarte la nueva tarjeta de la ORA para vosotros con exclusividad.

Por 3€ , podrás sacar en el expendedor de la ORA, un tiquet que te servirá para poder aparcar tus vehículos comerciales tanto en tu calle como aquellas afectadas por esa zona.

Sólo tienes que elegir qué zona prefieres.

Más información

© 2015 - Ajuntament de Carcaixent Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo